Anmälan

Tolereds AIK är en av Göteborgs allra största barn- och ungdomsklubbar. När det är rena ungdomstävlingar i Göteborgsdistriktet så är det ofta 20% av deltagarna som är från Tolereds AIK.

Barn och ungdomar tränar främst på torsdagar. Då är det teknikträningar. De yngsta brukar vara vid klubbstugan och de något äldre håller sig oftast på Hisingen. Ungdomar som börjat träna och tävla lite mer från 13 år och uppåt brukar träna över hela Göteborgsområdet.

Kartgenomgång efter en träningstävling på Björkö 2021

För de som är mellan 13-16 år finns det en ungdomsgrupp inom Göteborgs orienteringsförbund där medlemmar från alla Göteborgsklubbar är välkomna. De brukar ha en gemensam träning 1 gång i månaden och anordnar resor till Götalandsmästerskapen, Unionsmatchen, USM och Daladubbeln. Dessutom ett USM läger för 15-16 åringarna. Då tävlar man för distriktet.

5 tjejer från Tolereds AIK som representerade Göteborg på Götalandsmästerskapen i stafett 2021 i Kviberg, Göteborg

Förutom träningar är gemenskapen viktig. Vi försöker anordna ett träningsläger per termin där vi bruka hyra en klubbstuga och träna på nya områden men även ha roligt tillsammans.

Träningsläger 2021 i Borås i samband med O-Event som brukar avsluta höstsäsongen

Prova-på-träningar 2023 7/9 och 21/9

Är ditt barn intresserad av att prova på orientering är ni välkomna till höstens två prova på-tillfällen på torsdagar: 7/9 och 21/9, kl 18-19 vid vår klubbstuga i Tuve, bredvid Tuve ishall. Barn från 6-13 år välkomna.

Vi erbjuder banor av lite olika längd och svårighetsgrad samt några andra orienteringsövningar. Det kostar inget att vara med på prova på, och ingen föranmälan krävs.

Vid frågor, kontakta Åsa, cliffordson@yahoo.se

Fyll i formuläret nedan för att registrera dig. Informationen används för registrering i Riksidrottsförbundets IT-system, IdrottOnline.